Total Pageviews

Wednesday, August 31, 2011

Saturday, August 27, 2011

ALHAMDULILLAH

salam cik belog,



cik jOyah is already..

22 YEARS
2 MONTHS 
& 2 WEEKS years old!

notakaki :: agak2 dapat lagi  x DUET RAYE tahun neh? hmm2..

Tuesday, August 23, 2011

just BEAUTIFUL.

salam cik belog,

salam 24 Ramadhan 1432H :)
xde nak bebel2 pon ari neh
just nak share this beautiful song
with the beautiful voices
and beautiful faces

masyaAllah..
i just in love with this song ^^

sami yusuf - ASMA ALLAH

nOtakaki :: Puji-pujian hanya untukMu Ya Allah :)

wordless wednesday lagi!


nOtakaki :: barang yg lepas jangan dikenang lagi. *tetibe je.

Saturday, August 20, 2011

.................

salam cik belog,

xnak bebel panjang ari neh
sebab nye penat yang amat!
ari neh p shopping ngn family
jalan2 round bdr punye la lame tapi last2 beli tshirt je selai
xtaw la knp xde mud nak shopping tahun neh
xpaham betol.
maybe sebb xde gang kot
slalu adk cik joyah si aisyah cekeding ade skali
tahun neh die xde sebb ari kames ni baw nak btolak balik
miss u bebehhhhh... dush!


Wednesday, August 17, 2011

blur + segan + teruja!

salam cik belog,

cik jOyah senanye xtaw nak stat entry ni cane
ase macam blurrrr sket2 neh ha
senanye cik jOyah segan + malu + teruja + excited!
*xsame eh?
sebab nye ade encik yang kacak lagi bijaksana sudi singgah belog ni
dan beliau juge sudi add FB cik jOyah.
memula tuh konpius jugak
sebb dulu ase mcm pernah add
rupenye ade 2 FB account eh..
papepon saya berasa sungguh terharu dan teruja!
THANK YOU so much!

kad raye 'cyber' yg sgt style
 SELAMAT BERPUASA DAN MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI jugak abang eq!
*xreti nak wat kad ghaye cyber mcm gini.
 **kad ghaye beliau ini jOyah amek dekat belog beliau tapi bukan curi taw!


yang benar, 
CIK JOYAH


 NOTAKAKI ::
dedulu... *omboi bahase apekah.
oke2... dulu2 cik jOyah just jadi silent reader je
nak komen2 segan.. huhu.
so, bace2 n belek2 gambor pon jadi lah...:)

Tuesday, August 16, 2011

Sunday, August 14, 2011

comel kannnnnn?

comel nye baby tidur...
geram nak pelok cium baby damia nih!
hmmmm2 tembam.... bam.. bam.


kepada damia punye pakcik ::
saya curik gambar baby damia kt fb awak. mntak ampun mntak soriii...

Saturday, August 13, 2011

so childish!

salam cik belog,


entry kali ni cik joyah nak cite sal adk bongsu cik joyah
name die siti mayamin najian
tapi panggil ADIK je
tp kekadang bile ase geram panggil "budok" je
nak2 tym die wat perangai COMEY die
mase die kecik2 dulu cik joyah xbape nak rapat sgt
sebb mase tuh cik joyah stay kt hostel
jrg nak sembang plus manje ngn die
plak tuh kalo tym blk umah cik joyah slalu kaco die
lempang, penampor, sume mainan je
sebb tu jugak die mcm takot2 nak manje2 ngn cik joyah
cik joyah memg GARANG!
hahaha..

and seperti kebiasaan nye
an ADIK will get everything she wants
huh... menyampah taw.

"abah..abah. adik ase nok makan kueh blablabla...."
"abah... arini adik ase nok minum air tebu je blablabla..."

tersangat lah manje, mengade2 betol2.
sket2 nak ngadu ngn abah
ble abah xlayan die pegi ngadu kat ma die plak
die memg rapat ngn abah kalo bab duet2 neh
kalo nak manje2 ofkos la ngn ma
ngan akak die ni memg xlah..
nak kne siku meh laaa.. hahaha

tapi tu dulu laaa...
skang neh dah xkesah.
nak manje sket2 boleh laaa..
bebudak kan layan aje laaa..
tapi kekadang tu menyampah gak.
budak neh memg agak gile2 camera jugak la
ikut akak die la tuh.
sket2 nak suh snap gambo die
yg akak die ni pun on jelaaa
dah memg jenis gile camera jugak kan :p







tapi one thing joyah suke pasal adik ni
die sgt2 rajin
rajin blaja
rajin tengok tb
(ceghite indon xabes2.. xpaham.)
rajin tolong akak die wat kuih ghaye
hahaha...

nOtakaki :: lagu kat belog neh memg agak kebudak-budakan sket lah...

Friday, August 12, 2011

update versi xde tajok.

salam cik belog,


sudah lame x mbebel panjang2 kan?
xsempat senanye,
bnyak sgt keje
nak menjahit lagi
pastu lately dah stat wat popia serunding
pastu nak jage baby lagi *biar xde baby pon
pastu lagi nak tolong2 mama lg 
haish2... sampai xde mase nak manje2 ngn cik belog
alololo... cayang die.
hmmmm2.. senanye nak bebel lagi
tapi ase macam dah nak sleep2
mengantuk plus penat amat neh
nanti joyah update lagi ye...


 ALHAMDULILLAH..
i'm already 22 years, 2 mOnths and 2 days old.


nOtakaki :: semoga hari2 esok lebih baik dan diberkati oleh Yang Maha Pencipta, AMIN.

beautiful FRIDAY

YA ROBBI...


beautiful song :)

Tuesday, August 9, 2011

walk away...


nOtakaki :: malas nak type banyak2!